2010. április 10., szombat

Néha...

..túlzásokba esem. Nem tudom igazán beosztani az időmet, vagy nincs is szabadidőm.!?
Ezt a képecskét még tavaly nyáron a nyaralásunk alatt varrogattam, a téli szünetben összeállítottam és azóta is pakolgatom, hol erre, hol arra valahogy elferdült és nem tudom hogy javítsam mert én ezt el nem bontom.... kézimunkának szántam, a tűzését is. De ha ferde, hogyan tűzzem? Igazi kihívás lesz ha benevezhetem Iglice játékába mondjuk augusztusban.:)

A következő pedig az újra felhasználás apropójából született, ágyelőként szolgál, de kettőre lenne szükség, ha már van a két lánynak, akkor a fiúnak is kell abba a szép szobájába, melyet annyira szeretek, mert olyan jól kitaláltam már a stílusát. Így csak várnak a pólók egyszer itt, egyszer ott, de valahogy már nem jut rá időm ..

A sok pólóból a szomszéd asszonynak is kellene horgolni, mert megígértem neki, nagyon sokszor kisegített már anyagügyileg:) így már kitaláltam, hogy egy párna féleséget horgolok neki, .... egyszercsak!
Ma pedig mindenképpen elkezdek egy táskát varrni amelyet már nagyon régen megígértem valakinek, a füle egy hónapja kiszabva várja a varrógépet, a béléséhez az anyagot a padláson kell keresnem, de az egy hatalmas lépés lesz,..... ha megtalálom.

Gondolom nem vagyok egyedül a gondjaimmal, így várom a tanácsokat, ti hogyan csináljátok?

4 megjegyzés:

  1. Sajnos én nem tudok neked tanácsot adni,nincs olyan sok anyagom hogy a padláson kelljen keresnem.:( Viszont a felső képen lévő képecska nagyon tetszik!!!:)A képen nem igazán látszik,de slégan csíkos szegélyt nem lehetne hozzá varrni és akkor be tudnád keretezni.

    VálaszTörlés
  2. Zsuzsi!
    Te is klónoztasd magad és az egyik önmagad csak varrna és varrna és más egyéb kellemetességeket csinálna......., nincs mese.... :))

    VálaszTörlés
  3. Jutus! A garázsban, és a padláson sincs már olyan anyagom amelyet színben és slégan csíkosan hozzárakhatnék. De igazán a belső rózsaszín csík lett a ferde, ha jobban megnézed, és így a mellette levő képecske is, sőt a teteje. ÁÁÁ.

    Larion... De jó lenne!

    VálaszTörlés