2010. október 30., szombat

Egy már kész...

a karácsonyi angyalkák közül, megrendelésre készítettem. Úgy gondolom lesz még pár darab, de igazából nem szeretek sokat csinálni, nekem már úgy nem hobbi csak munka, abból meg van elég. Csak a házi ajándékos tasakomat akarom feltölteni egy két szép darabbal, meg amúgy is most olvasós kedvem van, de némelyek rágják a fülemet, hogy varrjak inkább, én meg valahogy nem akaródzok, :))
Töröm a fejem, miket lehetne ajándékozni a munkatársaknak, de minden nap más jut az eszembe, a karácsony meg mindjárt itt lesz. Ha valakinek van ötlete szívesen olvasnám!

Kellemes hétvégét, és őszi szünetet kívánok mindenkinek!


3 megjegyzés:

  1. Jópofa ez az angyal. Különösen a kezei. A hajai pedig kócoska. :)
    A bugyorok nem lennének jók ajándékba? Nem olyan nagyon bonyolult elkészíteni, főként ha sokat készítessz egyszerre. Egyedivé teheted 1-1rátéttel, vagy hímzéssel, esetleg kis masnival és még bele is tehetsz egy kis finomságot, ha van még kapacitásod. :)Ráadásul ők is sokmindenre használhatják.

    VálaszTörlés
  2. Tündéri az angyalod!:)
    A munkatársak kapnak ajándékot? Akkor ott még jó a légkör? Bár nekem is hosszú a névsorom,nem bánom,hogy abban a kollegák már nincsenek benne. A rossz légkört viszont bánom.

    VálaszTörlés
  3. Ida köszi, de egyszer már volt ilyen desszertes tölcsér, és már szülinapra vagy névnapra kaptak már bugyrot is.
    Mammka... Igen jó a lékkör, egy oviban nem is lehetne másképp. :)

    VálaszTörlés