2011. január 9., vasárnap

Schwarz.....

....akit befogadtunk, megszerettünk és már kivívta helyét a családi hierarchiában. Sokszor elcsavargott, de mindig hazatalált, egyszer kétszer megtépázva, lógó orral de hazajött. Most minden erejét összeszedte és elment meghalni.

A hiányát, még nem tudom megszokni.....
valahogy szerettem volna megörökíteni, egy tarsoly volt a varrósomban, amire hímezni akartam egy angyalkát, így ráhímeztem Schwarzhot. A kedvenc tujája alatt van már egy gödör, melyet már egészen kifeküdt, ott készült a fénykép.

Luci egyelőre csak élvezi a kitüntetett figyelmünket, most már csak Ő maradt nekünk, mint egér rémisztő és irtó. Remélem győzi egyedül is!

Színes hétköznapokat kívánok!


3 megjegyzés:

  1. Jaj, mi lett vele? Öreg volt? Annyira emlékszem rá, mikor Helláéknél megsimiztem :)
    A mi kedvenc cicánk is elveszett, és azóta siratjuk.:(
    megértelek. Sajnálom.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon sajnálom, hogy elment a cicátok :( Igazán szép és boldog macskaélete lehetett nálatok, ha ennyire szerettétek...

    VálaszTörlés
  3. Nem tudom igazán mi lett vele, úgy gondolom mérget, vagy mérgezett egeret evett, de véres is volt a bundája, már alig mozgott csütörtök este, próbáltunk tejet adni neki, de péntek reggelre már sehol sem találtuk. Azt nem tudom hány éves volt, mert már nagy korában fogadtuk be pár éve. Nagyon hiányzik...

    VálaszTörlés