2011. augusztus 8., hétfő

Újabb párnát varrtam ....

...szabadságom lezárását ilyen módon ünnepeltem.
Az utolsó pillanatban elkapott a tennivágyás, mert nem lehet csak úgy kipihenten munkába menni.


Zizinek varrtam, ő fényképezte a kedvenc virágánál, szerintem nagyon illik ehhez a bokorhoz, bár a szobájukba szántam. :)



Színes hétköznapokat kívánok!

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett a párna! Elégedett lehetsz magaddal! Szerintem ez a fajta "munka" csak feltöltött.....hogy legyen energiád a dolgos hétköznapokhoz!

    VálaszTörlés
  2. Hú de szép! Nagyon menni fog a lányszobába!
    Timi

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű! Tündérek nagy mennyiségben jöhetnek :P
    Most képzeld el, hogy tegnap mikor befejtem végre a táskát,mit tettem a varrógépemre? 4 db, pont ilyen fajta tündér blokkot, hogy most már megvarrom dekorációnak végre a gyerekszobába. Mondjuk nem találtam őket több hónapig :( Én mondjuk faliképnek gondoltam, de ez a párna a csipkével nagyon elgondolkoztat :)
    Annyira imádom C.M.B tündéreit, egyet már xszemben is kihímeztem Zorkának. Szóval ha kész leszek egyszer sok kis tündérünk lesz a már meglévők mellé :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Lányok!
    Mamis; igazad van, tényleg sok energiát adott.
    Timi; igazán jól esik, hogy írtál.:)
    Zizi; szívesen!
    Kinga:szerintem együtt vettük azon a bizonyos vásáron a tündérkéket, csak én ezt az egyet, mert az ajtójukra akartam képet varrni, de most már sajnálom, hogy nem vettem többet. Azt az xszemeset megnézném!

    VálaszTörlés
  5. Nem, képzeld, hogy én ezeket még szerintem a tavalyin vettem, nem idén. Azóta vár sorsára, csak közben úgy el is raktam, hogy nem találtam :)
    Majd szólj rám, megmutatom szívesen az xszemest is :)

    VálaszTörlés