2017. április 22., szombat

Tetszett, kripróbáltam .....

... nem bántam meg. Szeretem.
 A rengeteg ötlet közül amit a pinterest-en láttam és már régóta szemezgetek onnan, talán ez a táska ötlet motoszkált legtovább a fejemben.

Egy este elkezdtem rakosgatni a foltokat ...

 Az aljára a nagyobb darabokat, majd jöttek a mintás foltocskák, minden kedvenc szín és minta került rá, hogy ne legyen olyan komor darab, inkább olyan bolondos. :)

(Pont nekem való, soha nem szerettem a szabályos dolgokat magam körül,még a virágokat sem tudom sorba ültetni).
A foltok széleit, (ahol nem látszik) géppel varrtam a táskamerevítőhöz, majd nagy fércöltésekkel rögzítettem a lógó darabokat.
 Majd jött a kézi tűzés, hímzőfonalat használtam.
 

 Amikor elkezdtem azt gondoltam, majd egész tavasszal öltögetek, és nyárra elkészülök vele, amikor majd szükség lesz utazótáskára, vagy standtáskára.
Olyan jó volt vele szöszmötölni és jött a szünet is, így kész lett.

 Jó nagy lett, olyan igazi pakolós. 65 cm a szélessége, magassága 40 cm.  Az alja 27 x 40 cm-es téglalap, amiben táskamerevítő, farmer és flíz van tűzve a tartása miatt.
Bőr, lecsavarható fület kapott. Lehet vállon és karban is hordani. Egy nagy cipzáros zsebet kapott belülről és egy másik egyszerűt, az egyik oldalába pedig egy palacktartót varrtam.


Ha már itt volt a sok farmer anyag, hát varrtam egy kisebbet, amit hosszú füllel amolyan rohangálós táskának használhatok majd. 


 Nagyon jó szöszmötölés volt, bátran ajánlom kezdő alkotóknak, foltvarróknak, mert igazán nagy szabadságot ad ez a technika. Az újrahasznosításban pedig jeleskedni tudunk ilyen darabokkal.

 Színes hétköznapokat kívánok!

Zsuzs

1 megjegyzés:

  1. Ilyenekkel, stílusban, én is szemeztem. Biztosan jó volt csinálni! Milyen viselni?

    VálaszTörlés